DESPRE STEP UP DANCE

ONE STEP
ONE DREAM

Dansul este o arta. Pentru noi este o provocare sa facem din cei mai stangaci cursanti, dansatori de elita.

Placerea si caldura cu care transmitem aceasta arta o vei simti inca de la prima sedinta. Copil sau adult, vei observa cum starea ta de spirit se va contura pe masura ce participi la aceste cursuri. Noi suntem mai mult decat o scoala de dans.

Aici vei invata sa ai curaj, sa fii sigur pe tine, sa ai o pozitie corecta si dreapta, vei invata autocontrolul si vei dobandi o atitudine de invingator. Cursurile sunt atat de placute incat vom imbina joaca si munca astfel incat nu vei simti cum zboara timpul. La sfarsitul orei vei pleca cu un sentiment de fericire care te va urmari pe tot parcursul zilei.

Dorinta noastra este ca tu sa inveti sa dansezi intr-un mediu placut alaturi de viitorii tai prieteni, deoarece aici vom forma o mare familie. In curand si tu vei simti pana in aduncul sufletului tau ce insemana cu adevarat sloganul nostru one step, one dream, caci pas cu pas vom contura impreuna visul tau.

MAI MULT DECAT O PROFESIE. PASIUNE!

Ma numesc Roxana Craciun. De 18 ani am aceasta pasiune pentru dans și vreau să transmit acest lucru mai departe.

Tin minte ce timida am pasit in aceasta lume fascinanta. Nu ma gandeam nici o clipa ca o sa ajung sa practic dans la nivel de performanta si totodata sa ajung sa fac din asta o meserie. Dansul m-a educat, m-a facut mai puternica nu doar fizic, ci si mental, dar cel mai important, a contribuit decisiv la formarea adultului de azi. Ca orice sportiv de performanta, am avut si esecuri, unele mai dureroase ca altele, dar dupa fiecare victorie dobandita ulterior acestea erau date uitarii si ramaneau doar niste lectii pentru viitor. Am ajuns sa ma cunosc mai bine, sa ma autodepasesc, sa imi educ emotile si sa am aspiratii ridicate.

De-a lungul anilor am acumulat numeroase premii, cel mai important fiind cel de Vicecampioana Nationala la Campionatul National de Clase din anul 2011, desfasurat in Bistrita.

Cred cu tarie ca orice om are o misiune pe acest pamant. Misiunea mea este sa transmit si celoralti aceasta pasiune. Îmi doresc ca toți cei care ne vor trece pragul să descopere această artă și împreună să formăm o mare familie. Cred că este cea mai mare satisfacție a mea când văd că elevii mei își ating potențialul și devin în fiecare zi mai buni.

Echipa noastra

Paul Craciun

FOUNDER


Sportiv de performanta(volei), Campion National cu experienta in domeniu de peste 19 ani, Personal Trainer si Preparator Fizic, Antrenor si Arbitru International de dans sportiv in WDC (World Dance Council), Presedinte in scoala de dans StepUp Dance. Membru fondator in FLD (Federatia Liga Dansatorilor).

Roxana Craciun

CO-FOUNDER


Sportiva de performanta, vicecampioana nationala la dans sportiv. O experienta de peste 18 ani in domeniu, Vicepresedinte in scoala de dans StepUp Dance, Personal Trainer, Instructor de Zumba, Antrenor si Arbitru International de dans sportiv in WDC (World Dance Council). Membru fondator in FLD (Federatia Liga Dansatorilor).
 

Cornel Tătaru – LUȘU

Presedinte FLD (Federatia Liga Dansatorilor)


Examinator WDC SOCIAL, PROFESOR ȘI ARBITRU INTERNAȚIONAL WDC (World Dance Council). LICENȚIAT "ESCUELA MUNDIAL DE TANGO" BUENOS AIRES, ARGENTINA. Am încercat, în cei 30 de ani de când predau dansul, să transmit nu pași sau succesiuni coregrafice, ci EMOȚIE. Sunt, astfel, profesor de dans și detest monotonia, șabloanele și orice fel de constrângeri ale mișcării pe muzică…
 
CURSURI DE DANS

INSCRIE-TE
ACUM


AFLA MAI MULT
ECHIPA STEP UP DANCE

VINO IN ECHIPA NOASTRA


AFLA MAI MULT