CURSURI DE DANS

TRAIESTE CLIPA
IN PASI DE DANS

Ne pasa ce facem si pentru cine facem, transformand promisiunile in realitate prin oferirea unor servicii exceptionale.

Suntem o echipa tanara, vesela, ce isi respecta clientii si colaboratorii, iar pentru noi multumirea clientului primeaza. Ne place sa comunicam in mod deschis si sincer si sa oferim ceea ce promitem.

Puteti conta pe noi!

CURSURI
PENTRU ADULTI

Te invitam sa îți petreci timpul liber intr-un mod cât mai relaxant, pe ritmurile dansurilor de societate, care se împart in 2 categorii:

  • Dansuri latino: salsa,bachata, cha-cha, jive, samba, rumba, paso-doble;
  • Dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, foxtrot, quick step.

Vom imbina in fiecare luna un dans latino și unul standard. Odată ce le vei învața, vom putea trece la următoarele și totodată vei descoperi care stil de dans te caracterizează cel mai bine.

Noi punem mare accent pe tehnica, iar asta te va ajuta sa progresezi intr-un ritm cât mai rapid. Vei avea o naturalețe și o elegantă aparte și vei sti sa dansezi pe orice fel de muzica.

CURSURI PENTRU COPII

Noi mergem pe ideea ca dansul educa mintea și modelează corpul.

La cursurile noastre, cei mici își vor dezvolta creativitatea, vor învața sa socializeze și vor prinde gustul artelor fine. Pentru a deveni un dansator înzestrat este nevoie de multă munca, disciplina și concentrare.

Pe măsura ce copiii învață miscarile de dans, ei ajung sa își cunoască mai bine corpul și sa se simtă confortabil in propria piele. Prin dans ei isi mențin o atitudine pozitivă și reușesc sa se exprime personal mai bine și mai corect.

Grupele sunt structurate pe categorie de vârsta (4-7ani), (8-14ani) și nivel de pregătire (avansați, incepatori, performanța).

Stiluri de dans sportiv și modern

  • Dans modern;
  • Dansuri latino: samba, cha-cha, rumba, paso-doble, jive;
  • Dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, foxtrot, quick-step.

DANSUL MIRILOR

Pentru ca și noi am trecut prin aceasta emoție și știm ce înseamnă ca totul sa iasă perfect in aceasta zi minunata, dorim sa te ajutam și cu putina magie, sa facem din acest moment ceva unic și memorabil.

Cu ajutorul nostru veți reuși sa va sincronizați și sa va armonizati mișcările. Veți învața pași de dans care o sa va pună in evidentă și o sa căpătați o postura elegantă.

Dacă nu sunteți hotărați asupra unei melodii, noi va sărim in ajutor pentru a va ajuta sa decideți mai ușor.

Puteți conta pe noi. Încrederea sta la baza oricărei relații.

CURSURI DE DANS

INSCRIE-TE
ACUM


AFLA MAI MULT
ECHIPA STEP UP DANCE

VINO IN ECHIPA NOASTRA


AFLA MAI MULT